ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει παραίτηση Χρυσοχοΐδη

1 χρόνο πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο 7
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του εκπροσώπου του Αλέξη Χαρίτση, “πριν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της εμμονικής πολιτικής του”.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Πριν δύο εβδομάδες, νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί χωρίς επαρκή εκπαίδευση χτυπήθηκαν και απώλεσαν υπηρεσιακό όπλο από μπράβους της νύχτας. Την περασμένη Δευτέρα, ένας ακόμη ειδικός φρουρός απειλούσε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Κατόπιν, τα ΜΑΤ έπνιξαν στα χημικά φοιτητές μέσα στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, χθες το βράδυ αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε αυτοκίνητο πολίτη κατόπιν διαπληκτισμού. Ενώ από χθες, τα ΜΑΤ έχουν πάρει εντολή να χτυπούν τους νησιώτες στη Χίο και τη Λέσβο. Και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να δούμε άντρες των ΜΑΤ να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από κατοίκους της Χίου”.

“Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αντί για ασφάλεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος. Είναι καιρός να παραδεχτεί την παταγώδη αποτυχία του και να παραιτηθεί πριν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της εμμονικής πολιτικής του” καταλήγει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Λέσβος: Μάχες σώμα με σώμα – Καταγγελίες για πυροβολισμούς (video)

Μεταβείτε στην πηγή