ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πληροφορίες για διαφήμιση στo Enalaktiko.eu ...

To Enalaktiko.eu είναι ένα portal/blog θετικών ειδήσεων, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο καθημερινά.

Aν οι υπηρεσίες που προσφέρετε ή τα προϊόντα που εμπορεύεστε είναι νόμιμα θα ήταν χαρά μας να γίνεται χορηγός στη σελίδα enalaktiko.eu ...


Προβολή επιχειρήσεων στο enalaktiko.eu ...

1a. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το banner σας διαστάσεων 300x250px στην δεξιά πλαϊνή στήλη της ιστοσελίδας μας.

2b. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το banner σας διαστάσεων διαστάσεων 768x90px στo πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας.

3c. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το banner σας 120x600px στην αριστερή πλαϊνή στήλη της ιστοσελίδας μας.

Τα banners πρέπει έχουν ενεργούς συνδέσμους που θα οδηγούν τους επισκέπτες στην σελίδα σας.

2. Μπορείτε να γίνετε χορηγός μας προσφέροντας προϊόντα ή υπηρεσίες στους αναγνώστες μας μέσω διαγωνισμού που θα οργανώσουμε εμείς.

3. Ζητήστε μας να κάνουμε ολοκληρωμένη παρουσίαση του καταστήματος, της εταιρίας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών μέσω ενός άρθρου.

Όλα τα άρθρα προωθούνται ταυτόχρονα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter, και Instagram.Επίσης οι επισκέπτες του Enalaktiko.eu μπορούν να βρίσκουν την παρουσίαση της εταιρίας σας σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα μας.

4. Γράψτε μας ένα άρθρο παρουσιάζοντας την δουλειά σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε στην κατάλληλη κατηγορία μέσα στην ιστοσελίδα μας.

Μην ξεχνάτε πως το διαδίκτυο είναι από τα πιο αποδοτικά διαφημιστικά μέσα, που μπορεί να διαφημίζει οικονομικά και ασταμάτητα την επιχείρηση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, ακόμη και τις ώρες που η επιχείρηση σας δεν λειτουργεί.

Η προβολή στο διαδίκτυο συνδυάζει και προσφέρει πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που λείπουν από τις κλασικές διαφημίσεις σε περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

... και μην ξεχνάτε ...