ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Στο enalaktiko.eu πιστεύουμε σ' ένα κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό,θετική σκέψη και καλή διάθεση.

Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι βομβαρδίζονται συνεχώς με αρνητικές ειδήσεις και ερεθίσματα.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Σε μια εποχή λοιπόν, όπου τα άσχημα νέα είναι μέρος της καθημερινότητας μας, εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το enalaktiko.eu έχοντας ένα και μόνο στόχο.

Να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους, ρίχνοντας λίγο χρώμα στο μαύρο που υπάρχει γύρω μας.

Καθημερινά συμβαίνουν πολύ όμορφα πράγματα και εμείς είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε γι' αυτά.

Στο enalaktiko.eu λοιπόν μπορείτε να βρείτε θετικές ειδήσεις,καλά νέα,απόψεις,σκέψεις,ποιήματα,διδακτικές ιστορίες και κείμενα αφιερωμένα στις ανθρώπινες σχέσεις,την επικοινωνία,τον έρωτα,την πίστη,την οικογένεια,την ελευθερία,την ελπίδα,την διαφορετικότητα,την τέχνη,την αρετή,και την αγάπη,έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο και την εξέλιξή του.

Στο enalaktiko.eu ΔΕΝ θα βρείτε :

1. Ειδήσεις και άρθρα που προκαλούν αρνητικά συναισθήματα ... γιατί απλά μάς αρέσει να βλέπουμε την ζωή από την θετική της πλευρά.

2. Gossip και κουτσομπολιά ... γιατί απλά δεν έχουμε αυτή την περιέργεια.

3. Άρθρα για το πού πήγαν, τί έφαγαν και πώς διασκέδασαν οι celebrities ... γιατί απλά βαριόμαστε.

4. Fake news ... γιατί απλά μάς αρέσει η αλήθεια.

5. Τίτλους άρθρων με διαφορετικό περιεχόμενο στο εσωτερικό τους .. γιατί απλά σεβόμαστε αυτούς που μάς διαβάζουν.

ΠΗΓΕΣ 

Κύρια πηγή των άρθρων μας είναι οι αρθρογράφοι μας , όπως και οι αναγνώστες μας οι οποίοι μας στέλνουν απόψεις εμπειρίες και προβληματισμούς μέσω των κειμένων τους. 

Παρόλα αυτά στο Enalaktiko.eu οι επισκέπτες μπορούν να βρουν αξιόλογα άρθρα από διάφορες αξιόπιστες πηγές, οι οποίες αναγράφονται στο κάτω μέρος, όπως και στην αριστερή στήλη της ιστοσελίδας μας. 

Επίσης στο τέλος κάθε άρθρου σεβόμενοι απόλυτα τα πνευματικά δικαιώματα αναφέρουμε τον συντάκτη όπως και την ιστοσελίδα στην οποία βρήκαμε το συγκεκριμένο άρθρο.