ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δεν μπορώ τους ατσαλάκωτους ανθρώπους ...

Saturday, November 9, 2019
Δεν μπορώ τους ατσαλάκωτους ανθρώπους. Εκείνους που πασχίζουν όλα να είναι τέλεια επάνω τους μην τυχόν και οι άλλοι δούνε κάποια ατέλεια. Εκείνους που πατάνε μία μπανανόφλουδα και δε γελάνε, εκείνους που δε λερώνονται με ένα παγωτό.

Δεν μπορώ τους ανθρώπους εκείνους που δε αυτοσαρκάζονται. Το να αντλείς χιούμορ με δικά σου χαρακτηριστικά, είναι δείγμα ευφυΐας και ψυχικά ώριμου ανθρώπου.


Δεν μπορώ τους ανθρώπους εκείνους που δε γελάνε με μία μικρή τους αναποδιά. Που κρέμονται από την εκτίμηση των άλλων, μήπως και οι άλλοι δουν μία ατέλεια επάνω τους και τους παρεξηγήσουν. Μήπως και δουν μία κλωστή να κρέμεται από το παντελόνι τους και τους σχολιάσουν αρνητικά.

Δεν μπορώ τους ανθρώπους που δε ζουν ελεύθεροι. Που τους ενδιαφέρει τόσο πολύ η γνώμη του θείου, της γειτόνισσας, του απέναντι περισσότερο από την πιθανή προοπτική της δικής τους ευτυχίας.

Τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει τόσο πολύ μήπως οι άλλοι τους σχολιάσουν, μήπως και δεν τους αρέσει κάτι σε αυτούς.

Δεν μπορώ τους ατσαλάκωτους ανθρώπους. Εκείνους που δε χορεύουν στη βροχή, που δε γελάνε με ένα ποτήρι που θα πέσει κάτω και θα σπάσει, που δε γκρινιάζουν για τις μικρές τους καθημερινές αναποδιές συνέχεια.

Μη φοβάσαι να τσαλακωθείς, να γελάσεις δυνατά, να χορέψεις στη βροχή, να ζήσεις!!

Ζήσε ελεύθερα, η γνώμη των ανθρώπων δεν πρέπει να μας ορίζει, εκείνη είναι πολλοί αλλά η δική μας ζωή μικρή και σύντομη..

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ