ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βρήκα άλλη σχέση γιατί κουράστηκα..

Wednesday, October 9, 2019
Δεν μπορώ άλλο να ακούω σε εκπομπές και σε σειρές πως παντρεμένες/παντρεμένοι, δεσμευμένοι ή μη, να βρίσκουν άλλες σχέσεις, καθώς δεν ‘’έχουν τι να κάνουν’’ και αισθάνονται παραμελημένοι. Έχω κουραστεί πια να ακούω συνέχεια πως ‘’μπορεί να δουλεύει, μπορεί να με στηρίζει, αλλά θέλω να βρω άλλον για το σεξουαλικό κομμάτι.


Δηλαδή, συγγνώμη, μόνο με το να κάνεις σεξ η ζωή σου και οι μέρες σου περνάνε; Πρέπει υποχρεωτικά να τρέξεις να βρεις αντικαταστάτη επειδή τρεις ημέρες μπορεί να μην πλάγιασες με τον άλλο; (ή και περισσότερες).. Πραγματικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι αρέσει σε κάποιον, ούτε έχω κάποια διάθεση να κάνω κάποιο ηθικό κήρυγμα (δεν είμαι ικανή για αυτό κιόλας). Αλλά, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις..

Έχω να προτείνω άλλες λύσεις για να μπορεί να ξοδέψει κάποιος το χρόνο του: να πάει σε ένα ίδρυμα να φροντίσει άπορους ανθρώπους, να πάει σε ένα ορφανοτροφείο και να βοηθήσει μικρά και ανήμπορα παιδιά, να πάει σε μία φιλοζωική εταιρεία και να φροντίσει αδέσποτα, να μαγειρέψει για έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Να ασχοληθεί με τη μαγειρική, να πάει μία βόλτα στη φύση, να δει κάποια ωραία ταινία.

Η προσφορά σε κάθε της έκφανση, είναι μία από τις μεγαλύτερες –βασικά, η μεγαλύτερη-πηγή χαράς για κάθε άνθρωπο. Αξίζει να τη συμπεριλάβει κάποιος στη ζωή του και να επαναπροσδιορίσει τα ιδανικά του.

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ