ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βρες την εναλλακτική λύση ...

Tuesday, October 22, 2019
Μπορείς να βρεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Κάποτε, ήθελα να ξεκινήσω ξανά την ενασχόλησή μου με τη γυμναστική. Ένας φίλος μου χάρισε ένα ποδήλατο γυμναστικής το οποίο ήταν σε μία σχετικά καλή κατάσταση. Με την πάροδο του χρόνου και την έντονη χρήση του, χάλασε ακόμα περισσότερο. Μπορεί να μην είχα το τέλειο ποδήλατο γυμναστικής, όμως είχα ένα ποδήλατο. Και αυτό θα ήταν καλύτερο από το να μην έχω καθόλου.


Ακόμα και αν δεν μπορείς να πας διακοπές και να κάνεις μπάνιο στην παραλία ενός νησιού, μπορείς να κάνεις μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται κοντύτερα στην περιοχή σου και να μπορέσεις να γευτείς τη χαρά της άσκησης μέσα στο νερό.

Ακόμα και αν δεν έχεις διακοπές να πας κάπου μακριά για μία έξοδο το Σάββατο, βγες έξω και πήγαινε για περπάτημα στο πάρκο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου. Είναι καλύτερα να πας στο ίδιο μέρος για περπάτημα, παρά να μην πας καθόλου.

Ακόμα και αν δεν μπορείς να αγοράσεις βιβλία, έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος σε μία δανειστική βιβλιοθήκη και να αποκτήσεις εύκολα πρόσβαση στη γνώση, δίχως οικονομική επιβάρυνση.

Ακόμα και αν δεν μπορείς να πας σε ένα εστιατόριο και να παραγγείλεις μία ακριβή μακαρονάδα, έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις ένα φίλο και να τη μαγειρέψεις σπίτι σου.

Πάντοτε να βρίσκεις τη λύση, διότι υπάρχει για τα πάντα. Ακόμα και αν δεν είναι η απόλυτη εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου, είναι καλύτερα να τη βιώσεις έστω και για λίγο, από το να μην τη βιώσεις καθόλου.

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ