ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μη ντρέπεσαι για την ιστορία σου ...

Wednesday, September 18, 2019
Μη ντρέπεσαι για την ιστορία σου, για τίποτα από όλα αυτά που έχεις ζήσεις. Μη ντρέπεσαι για το χνάρι που άφησε το πέρασμά σου σε αυτό τον κόσμο; με όλα τα λάθη του και όλα τα σωστά του, είναι δικό σου.


Μη μετανιώνεις για τίποτα. Όλες οι επιλογές στη ζωή, είτε αποδείχθηκαν λάθος είτε σωστές, όλες δικές σου ήταν. Εσύ τις αποφάσισες, εσύ έκρινες πως αυτές οφείλεις να πάρεις εκείνη τη στιγμή, εσύ τις θέλησες. Όλες οι επιλογές ήταν δικές σου. Όλα αυτά δημιούργησαν το δικό σου μοναδικό αποτύπωμα στη ζωή, που δεν πρόκειται να το διαβεί κανείς άλλος.

Μη ντρέπεσαι για τα βιώματά σου; όλα πρέπει να τη ζήσεις, όλα να τα βιώσεις, από τρελή χαρά να δακρύσεις και από μεγάλη πίκρα να σιωπήσεις. Μη ντρέπεσαι για τα βιώματά σου; αυτά είναι που θα εμπνεύσουν άλλους, αυτά είναι που θα τα εκτιμήσουν άλλοι και θα θελήσουν να σε θεωρήσουν ως έναν άνθρωπο που αξίζει να του μοιάσουν.

Μη ντρέπεσαι για τίποτα από αυτό που κάνει την προσωπικότητά σου αυτή που είναι. Είσαι ο εαυτός σου, με όλα του τα στραβά, με όλα του τα ωραία, με όλες του τις επιλογές, με τα πάντα.

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ