ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι φίλοι που μας ξεχνάνε μόλις κάνουν σχέση ...

Monday, September 16, 2019
Όλοι μας είχαμε στη ζωή μας φίλους με τους οποίους είχαμε στενή σχέση και μοιραζόμασταν πολλά κομμάτια της ζωής μας. Όταν ξαφνικά τα βέλη του έρωτα τους χτύπησαν την πόρτα και αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν από εμάς ή μας ξέχασαν τελείως. 

Όλοι μας μόλις αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη ζωή μας, τους είδαμε να επιστρέφουν και να μας κάνουν παράπονα για τις δυσκολίες στη σχέση τους ή για τους χωρισμούς τους.


Αχ, φίλοι μου, που ήσασταν όταν σας έψαχνα και δεν μπορούσα να σας βρω; Πού ήσασταν όταν και εγώ σας είχα ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τους καημούς; Προφανώς, είχατε τα αμόρε σας και εμένα με είχατε ξεχασμένη στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. 

Τώρα γιατί με αναζητάτε λοιπόν;

Ναι, είναι ωραίο να αγαπάς και να σε αγαπούν. Όμως, μην ξεχνάς, ήμουν η φίλη στην οποία έτρεχες να παρηγορηθείς, εκείνη που μοιραζόσουν μαζί της όλα αυτά που σε βάραιναν. Ήμουν εκείνη που βρισκόμουν πάντοτε στο πλευρό σου πριν γνωρίσεις τον οποιοδήποτε. 

Οι φίλοι μας όταν είναι αληθινοί, δε μας διαγράφουν από το χάρτη εντελώς και για κανένα λόγο. Δε μας θυμούνται μόνο όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις σχέσεις τους, μας σκέφτονται πάντοτε και έχουν λίγο χρόνο να μας αφιερώσουν

Ναι, φίλοι μου, μη θυμάστε μόνο όταν έχετε εσείς ανάγκη. Μη μας ξεχνάτε μόλις ερωτευτείτε..

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ