ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Nike : Βάζει κούκλες με καμπύλες και όλος ο πλανήτης το επικροτεί ...

Thursday, June 13, 2019
Nike : Βάζει κούκλες με καμπύλες και όλος ο πλανήτης το επικροτεί. Σκοπός είναι να αναδεικνύονται θέματα που προωθούν ένα υγιές πρότυπο για το γυναικείο σώμα. 

Σκοπός να στέλνουν σε όλες τις γυναίκες το σωστό μήνυμα για το σώμα τους και αυτό κάνει και η Nike.


Φαίνεται λοιπόν ότι οι μεγάλες εταιρείες ένδυσης και οι οίκοι μόδας αφήνουν δειλά δειλά πίσω τους τα στερεότυπα που προωθούν τα υπερβολικά αδύνατα σώματα. Έτσι έγινε και με την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, η οποία τοποθέτησε για πρώτη φορά κούκλες με καμπύλες σε κατάστημά της.

Η Nike για plus – size και ΑμεΑ


Οι νέες κούκλες τοποθετήθηκαν στο κατάστημα NikeTown στο Λονδίνο. Αποτελούν μέρος ενός ειδικού τμήματος αφιερωμένου στις γυναίκες. Η εταιρεία σχολιάζει πως πλέον εκτίθεται «μια ολοκληρωμένη σειρά από φιγούρες plus-size αθλητών» για πρώτη φορά στην ιστορία του brand.

Οι κούκλες προωθούν μια ολοκληρωμένη σειρά αθλητικών ειδών, μεταξύ των οποίων αθλητικά παπούτσια, σουτιέν, κολάν και ενδύματα για γιόγκα. 

Επιπλέον, ο κολοσσός των αθλητικών ειδών έχει τοποθετήσει κούκλες με αναπηρία σε έναν ανακαινισμένο χώρο του καταστήματος, με ρούχα που προορίζονται ειδικά για αυτή την ομάδα του πληθυσμού.

enimerotiko.gr