ΠΡΟΣΦΑΤΑ

4 φάροι που φωτίζουν την εκπλήρωση των ονείρων σου ...

Sunday, February 10, 2019
Για να μπορέσουμε να φτάσουμε από το σημείο Α στο σημείο Κ, χρειάζεται να σχεδιάσουμε τις απαραίτητες γραμμές, να ενώσουμε τα σημεία και να σχηματίσουμε ένα μονοπάτι. 

Προκειμένου να μη χαθούμε στο ταξίδι αυτό και να μείνουμε ακριβείς στη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουμε, χρειαζόμαστε το φως πολύτιμων και αξιόπιστων φάρων. Αυτοί είναι οι 4 φάροι, που δίνουν οδηγίες για ένα ασφαλές και επιτυχημένο ταξίδι προς το νησί των ονείρων μας:

Πίστεψε πως όλα είναι εφικτά!

Το μόνο που δεν φτιάχνεται όταν χαλάσει, είναι η υγεία μας. Όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται, βελτιώνονται, επιτυγχάνονται. 


Το λυτρωτικό σκεπτικό που μπορεί να μας βοηθήσει να σκαρφαλώσουμε στον πύργο των στόχων μας, ορίζει πως όλα είναι πιθανά. Οι άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο έχουν πιο πολλές πιθανότητες να κρατήσουν τις δυνάμεις τους ακέραιες στις προσπάθειές τους, από εκείνους που διστάζουν να αισιοδοξούν για τις προκλήσεις της ζωής τους.

Μη βιάζεσαι. Ο χρόνος είναι φάρμακο στα πάντα.

Ο χρόνος θεραπεύει τον πόνο, την απώλεια, τις πληγές μας. Ο χρόνος είναι απαραίτητος γιατρός στα δύσκολα tasks της πορείας μας. Σε κάθετί που επιδιώκουμε, πρέπει να ορίσουμε το χρόνο ως σύμμαχο που στέκεται στο πλευρό μας και μας εποπτεύει μέχρι να αγκυροβολήσουμε στην επιτυχία. 

Όταν βιαζόμαστε να κερδίσουμε κάτι, συνήθως αποτυγχάνουμε. Ή ακόμα χειρότερα, απογοητευόμαστε πριν καν πλησιάσουμε την επίτευξη των στόχων. Πάντα πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο και να αναγνωρίζουμε τη σταδιακή εξέλιξη των πάντων.

Να τιμάς τις επιλογές σου.

Οι επιλογές μας, μας καθορίζουν. Τα όσα διαλέγουμε να κάνουμε θα πρέπει να συνάδουν με όσα θέλουμε να επιτύχουμε και να μη μας απομακρύνουν από τους στόχους και τα όνειρά μας. 

Τα σχέδιά μας χρειάζεται να μπουν στις προτεραιότητές μας. Συνειδητοποιώντας το θα μπορέσουμε να καρπωθούμε πιο σύντομα την επιτυχία. Οι επιλογές μας γίνονται οι πράξεις μας και οι πράξεις μας γίνονται τίτλοι της προσωπικότητάς μας.

Ευελιξία στις μεθόδους και αποδοχή του εαυτού μας.

Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι με τους τρόπους κατάκτησης των στόχων μας, χωρίς να προδίδουμε το χαρακτήρα μας. Το να είμαστε απόλυτοι και αυστηροί με τις ικανότητές μας και με τις μεθόδους που ακολουθούμε, μας κάνει πιο δύσκαπτους και αναποτελεσματικούς απέναντι στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. 

Πάντα υπάρχουν κι άλλες δίοδοι και δρόμοι για να φτάσουμε στον προορισμό, αρκεί να μας επιτρέψουμε μεγαλύτερο εύρος διόρασης και πάταξη της τελειομανίας που ενδέχεται να μας αποπροσανατολίσει.

Φωτό από: feelgrafix.com

tsemperlidou.gr