ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ένας ελεύθερος άνθρωπος ...

Thursday, October 18, 2018
Ελεύθερος άνθρωπος είναι ο αυτόφωτος άνθρωπος. Αυτός που έχει βαθιές ρίζες μέσα στην γη οι οποίες τον βοηθούν να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται σαν αναρριχώμενο φυτό.

Ελεύθερος άνθρωπος είναι αυτός που δεν αφομοιώνει κατευθύνσεις γιατί ως αναρριχώμενο φυτό ξέρει ο ίδιος την διαδρομή.Αυτός που δεν εξαρτάται οργανικά από τίποτα και μετατρέπει το μυαλό του σε λεπίδα.


Γιατί στα ελεύθερα πνεύματα αρέσουν οι πτήσεις, και όσο πιο ψηλά ένας άνθρωπος ανεβαίνει τόσο περισσότερα είναι τα εμπόδια.

Για αυτό πάντα χρειάζεται να έχει μαζί του μια λεπίδα για να κόβει τα εμπόδια από την ρίζα και να συνεχίζει την διαδρομή του.

Ελεύθερος είναι ο άνθρωπος που έχει κατανοήσει την ύπαρξη του την ίδια.Όταν λοιπόν έχεις κατανοήσει την ύπαρξη σου και την διαδρομή της,όταν ξέρεις ποιος είσαι και που θέλεις να πας,όταν το πνεύμα σου είναι ελεύθερο και το σώμα σου πεντακάθαρο από κάθε μορφή τοξίνης,όταν το μυαλό σου είναι ενεργό και κοφτερό σαν λεπίδα τότε είσαι ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει ζωή.

Kαι η ζωή είναι φως το οποίο είναι ανεξίτηλο και ικανό να φωτίσει ολόκληρο τον κόσμο.Τότε γίνεσαι ένα ον τόσο λαμπερό και τόσο ερωτεύσιμο ακόμα για τον ίδιο σου τον εαυτό. 

Και τότε έρχονται οι αρετές Η ισορροπία και η γενναιοδωρία σε όλους τους τομείς.Γιατί έχεις φροντίσει να έχεις πλεόνασμα.Πλεόνασμα αυτοπεποίθησης, ενέργειας,φωτός,συναισθημάτων,αρετής,αγάπης και πολλών άλλων.

SO JUST BE FREE ...