ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αστυνομικός ντύθηκε άστεγος για να συλλάβει κακοποιούς και βρέθηκε μπροστά σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...

Tuesday, September 25, 2018
Όλα ξεκίνησαν όταν στο αστυνομικό τμήμα του Βανκούβερ όπου ανήκει ο Μάρκ Χόρσλει, έφτασαν πολλές καταγγελίες για επιθέσεις και ληστείες εις βάρος πολλών αναπήρων.

Ο Χόρσλει μπορεί τελικά να μην βρήκε τους κακοποιούς, όπως ήλπιζε, συνάντησε όμως την ευγένεια, την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια σε όλες τους τι μορφές.


Βγήκε στους δρόμους, καθισμένος σε μια αναπηρική καρέκλα, και σε όσους συνάντησε τους έλεγε ότι έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο και ότι είναι άστεγος.

Ένας από τους περαστικούς γονάτισε δίπλα του. Από την κάμερα μοιάζει σαν να θέλει να κλέψει τα χρήματα από το πορτοφόλι του. Ο Χόρσλει όμως είπε αργότερα ότι απλά έκατσε δίπλα του και προσευχήθηκε μαζί του.

Ο Χόρσλει ζήτησε από κάποιους άλλους, που πούλαγαν τρόφιμα και τσιγάρα, να του δώσουν. Τους είπε όμως, ότι επειδή δεν ξέρει αριθμητική να πάρουν μόνοι τους από το πορτοφόλι του τα χρήματα. Τελικά τον χρέωσαν λιγότερο.

“Ούτε ένας περαστικός δεν εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μου. Αυτή η πόλη τελικά έχει μεγάλη ψυχή”, είπε ο Χόρσλει εντυπωσιασμένος.

“Η γενναιοδωρία τους, η φροντίδα τους, η καλοσύνη .. ήταν πολύ συγκινητικό!”