ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Websites στα οποία πληρώνεσαι για πράγματα που ήδη κάνεις!

Thursday, August 23, 2018
Μία από τις βασικότερες επιθυμίες των ανθρώπων του σήμερα, είναι η βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης. Και ενώ οι καιροί είναι δύσκολοι, αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν εύκολοι και απλοί τρόποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιον στο να αυξήσει το εισόδημά του.


Και όμως, πολλές ιστοσελίδες πληρώνουν τους χρήστες τους, ακόμα και για απλά πράγματα, όπως το να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς. Ας δούμε μερικές από αυτές.

Websites στα οποία κάποιος αμείβεται

Φαντάζει απλό και εύκολο για κάποιον που θέλει να αυξήσει το εισόδημά του και έχει ανάγκη περισσότερα χρήματα ώστε να καλύπτει τις διάφορες ανάγκες του. Ας δούμε σε ποια πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό και να συμμετέχει:

Swagbucks: Ένας εύκολος τρόπος στο να εξασφαλίσει κάποιος μία αμοιβή. Αυτό που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να συμμετέχει σε διάφορες αγορές, να παρακολουθεί διάφορα βίντεο, να συμμετέχει σε έρευνες και να εκφράζει τη γνώμη του για διάφορα θέματα.

Prize Rebel: Ένας ακόμα εύκολος τρόπος ώστε να εξασφαλιστεί ένα επιπλέον εισόδημα. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να συμμετέχεις σε έρευνες, να βλέπεις βίντεο και να μαζεύεις πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώνεις σε gift cards, αλλά και μετρητά.

Cash Crate: Μπορεί κάποιος να αυξήσει το μηνιαίο του εισόδημα κατά 20 δολάρια παραπάνω με το να συμμετάσχει απλώς σε διάφορες έρευνες.

Blog is the new black: Αν κάποιος ζει για να γράφει, τότε μπορεί να γράφει και για να ζήσει. Η δημιουργία ενός προσωπικού blog θα βοηθήσει τον επίδοξο συγγραφέα να αυξήσει το εισόδημά του, αλλά και να μοιραστεί τις ιδέες και το ταλέντο του.

E-shopping therapy: Αν κάποιος αγαπάει να φτιάχνει κοσμήματα ή χειροτεχνίες, μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του e-shop, στο οποίο και να τα διαθέσει προς πώληση.

Earn Honey: Ακόμα ένας διαδικτυακός τρόπος να κερδίσεις χρήματα συμμετέχοντας απλώς σε έρευνες, εκφράζοντας απόψεις ή παρακολουθώντας βίντεο. Μπορεί κάποιος να βγάλει έως 20 δολάρια μηνιαίως.

InstaGG: Παρακολουθώντας απλά βίντεο κάποιος μπορεί να αυξήσει το εισόδημά του κατά 2 δολάρια την ημέρα.

Όπως λοιπόν κάποιος μπορεί να παρατηρήσει, το διαδίκτυο μπορεί να είναι και ένας τρόπος ώστε να εξασφαλίσει κάποιος λίγα χρήματα παραπάνω. Ας μην το αξιοποιεί κάποιος μόνο για να περνάει ευχάριστα την ώρα του.

www.flowmagazine.gr