ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το νερό έχει μνήμη, συνειδητότητα και αντιδρά στα συναισθήματα των ανθρώπων ...

Tuesday, August 28, 2018
Το νερό αποτελεί το μεγαλύτερο ομογενές συστατικό του ανθρώπινου σώματος σε ποσοστό 50-60% του συνολικού σωματικού βάρους.

Έρευνα από την Aerospace το Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης στη Γερμανία υποστηρίζει τη θεωρία ότι το νερό έχει μνήμη . Το νερό διατηρεί ένα αποτύπωμα από τι του έχει συμβεί ή σε τι έχει ήδη εκτεθεί.


Οι επιστήμονες σήμερα λοιπόν υποστηρίζουν ότι το νερό κράτα την μνήμη για την εμπειρία του από φυσική επαφή … πόσα χρόνια θα κάνουν ακόμα να ανακαλύψουν την εμπειρία του με την ψυχική επαφή .. ;

Πόσα χρόνια θα κάνουν ακόμα να μάθουν ότι σε ένα άλλο επίπεδο το νερό έχει γλώσσα και μπορεί να δημιουργήσει μνήμες αλλά και…. εντολές … δόνησης στο πεδίο ...

«“Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε τα σαν ενέργεια, συχνότητα και δονήσεις” Νίκολα Τέσλα

“Αυτό που ονομάζουμε ύλη είναι ενέργεια, της οποίας η δόνηση έχει μειωθεί τόσο ώστε να είναι αντιληπτή στις αισθήσεις. Δεν υπάρχει ύλη” Αλβέρτος Αϊνστάιν

»Ο Τέσλα το είπε, ο Αϊνστάιν συμφώνησε και η επιστήμη το απέδειξε. Είναι γνωστό ότι τα πάντα –συμπεριλαμβανομένων των δικών μας σωμάτων– αποτελούνται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. 

Με βάση αυτά, φαίνεται λογικό να αναρωτιόμαστε: Μπορούν οι συχνότητες του ήχου να μας επηρεάσουν;

»Οι συχνότητες επηρεάζουν άλλες συχνότητες. Είναι όπως όταν αναμειγνύουμε διάφορα συστατικά μεταξύ τους, τροποποιώντας τη συνολική γεύση ενός γεύματος. 

Το γεγονός ότι οι συχνότητες επηρεάζουν τον φυσικό κόσμο έχει αποδειχτεί μέσα από διάφορα πειράματα, όπως αυτά της επιστήμης των Cymatics και της μνήμης του νερού.

»Τα Cymatics δείχνουν ότι όταν οι συχνότητες του ήχου μεταφέρονται μέσα από ένα συγκεκριμένο μέσο όπως είναι το νερό, ο αέρας και η άμμος, αλλάζει άμεσα η δόνηση της ύλης.

Η μνήμη του νερού έχει δείξει επίσης πως οι δικές μας προθέσεις και τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν τον υλικό κόσμο. 

Αυτό έχει αποδειχτεί από τον δόκτορα Masaru Emoto, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει έρευνες που δείχνουν πως απλές προθέσεις που μεταδίδονται μέσω του ήχου, των συναισθημάτων και των σκέψεων είναι δυνατόν να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που το νερό κρυσταλλώνεται.

Τα σώματά μας συγκρατούν μια ορισμένη συχνότητα δόνησης και πρέπει να υπολογίζουμε επίσης ότι αποτελούνται από 70% νερό. 

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω πειράματα, είναι λογικό να θεωρήσουμε ότι η συχνότητα της μουσικής θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τη δική μας δονητική κατάσταση. 

Κάθε έκφραση μέσω του ήχου, της συγκίνησης ή της σκέψης κατέχει μια συγκεκριμένη συχνότητα, η οποία επηρεάζει τα πάντα γύρω της, με τον τρόπο που μια σταγόνα νερού μπορεί να επιδράσει σε μια μεγάλη επιφάνεια νερού και να προκαλέσει κυματισμούς».

Αυτό το φαινόμενο ορισμένοι το αποκαλούν ψευδοεπιστήμη, ωστόσο η δύναμη του μυαλού πάνω σε κάτι υλικό έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει.

Κάθε έκφραση μέσω του ήχου, του συναισθήματος ή της σκέψης έχει μια ειδική συχνότητα η οποία επηρεάζει οτιδήποτε γύρω της. 

Το ότι φέρει κάποιος κάποια συναισθήματα στο μυαλό του δείχνει ότι κυριολεκτικά φέρει (ίσως και βαρέως…) αυτά τα δυσαρμονικά σχήματα στο σώμα του. Αν έχετε θετικές σκέψεις στο μυαλό σας, τότε η δομή του σώματός σας θα ακολουθήσει αυτή τη θετικότητα.

Φυσικά και το νερό έχει μνήμη. Όπως ο άνθρωπος, έτσι και τα στοιχεία της φύσης έχουν τη δική τους μνήμη, πάνω στην οποία καταγράφονται πληροφορίες από εξωγενεις παράγοντες. 

Το νερό μας λέει να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και διαυγές. 

Το σώμα μοιάζει πολύ με σφουγγάρι και αποτελείται από τρισεκατομμύρια κάμερες - είναι τα κύτταρα που περιέχουν νερό. Η ποιότητα της ζωής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού γύρω μας.

Κάθε οργανισμός διαθέτει ένα ενεργειακό σώμα ηλεκτρομαγνητικής υφής που περιέχει το φυσικό σώμα, το οποίο αποτελεί και μια προστατευτική «πανοπλία». Αυτό το ενεργειακό σώμα είναι που ονομάζουμε αιθερικό πεδίο. Διακρίνουμε δυο μεγέθη στο αιθερικό πεδίο κάθε ζώντος οργανισμού. Την ένταση του αιθερικού πεδίου που χαρακτηρίζει τον βαθμό ζωντάνιας του και την ποιότητα του αιθερικού πεδίου, τους λεγόμενους «χρωματισμούς».

Το νερό είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, διαθέτει αιθερικό πεδίο. Σχετικά πρόσφατα η επιστήμη απέδειξε ότι το νερό έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν υγρό μαγνητόφωνο, διότι μπορεί να δέχεται, να αποθηκεύει και να στέλνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. 

Σ’αυτήν την ιδιότητα του νερού ν’ αποθηκεύει πληροφορίες, βασίζεται η παρασκευή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων, και των ιαμάτων του Bach .

Όμως αυτή η ιδιότητα του νερού λειτουργεί και ανάστροφα. Έτσι αν καθαρίσουμε με το τελειότερο φίλτρο βρώμικο νερό και στο νερό που θα πάρουμε δεν υπάρχουν οι μολυντές που το καθιστούσαν βρώμικο, παρ’ όλα αυτά στα κύτταρά μας θα μεταφερθεί η πληροφορία ότι εμείς πίνουμε βρώμικο νερό. Η πληροφορία ότι το νερό αυτό είναι βρώμικο παραμένει και μετά τον καθαρισμό του και μεταφέρεται στα κύτταρά μας.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με πρώην καπνιστές που έχουν διακόψει το κάπνισμα για πολλά χρόνια, έχουν τελείως αποτοξινωθεί και δεν υπάρχει ίχνος ουσιών του καπνοί στον οργανισμό τους. Παρόλα αυτά έχουν ακόμη την επιθυμία για κάπνισμα η πολλές φορές το ξαναρχίζουν. Και αυτό γιατί η μνήμη των ουσιών του καπνού παραμένει ζωντανή στα κύτταρα.

Στις ημέρες μας βιώνουμε μια καθολική μόλυνση του νερού σε όλα τα επίπεδα, από τα υδροφόρα στρώματα που μολύνονται από τα ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, τα πόσιμα αποθέματα νερού, με την όξινη βροχή, τα χημικά και τη ραδιενέργεια, έως την θάλασσα, τα ποτάμια και τις λίμνες. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 72% από νερό, όση περιεκτικότητα νερό έχει και ο πλανήτης γη. Οι φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, φρούτα και λαχανικά αποτελούνται και αυτές κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους από νερό.

Συνεπώς αφού το νερό έχει μολυνθεί, το ίδιο θα έχει συμβεί και στις φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, που περιέχουν νερό. Συνεπώς και για τον άνθρωπο που πίνει το μολυσμένο νερό άμεσα ή έμμεσα με τις τροφές, εμφανίζεται μια πτώση του ανοσοποιητικού, με συνέπεια να δημιουργούνται προϋποθέσεις για ασθένεια. Αυτό το οποίο συμβαίνει όταν πέφτει το ανοσοποιητικό είναι ότι υπάρχει μείωση της ποιότητος του αιθερικού πεδίου, δηλαδή έχουν αλλοιωθεί ή λείπουν χρωματισμοί.

Δεδομένου ότι το νερό έχει την ιδιότητα της λήψης, καταχώρησης και μετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, όσο το νερό είναι εμπλουτισμένο με τις περισσότερες από τις δονήσεις (ιδιοσυχνότητες) των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους, τόσο θα μπορεί να μεταφέρει αυτά τα ιχνοστοιχεία στους ζώντες οργανισμούς τους οποίους συντηρεί, μια και είναι το απαραίτητο συστατικό όλων των έμβιων όντων για να υπάρχουν στην ζωή.

Έτσι, αν είχαμε την δυνατότητα να πίνουμε νερό εμπλουτισμένο με τις ιδιοσυχνότητες όλων των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους που υπάρχουν στην φύση (αθάνατο νερό), θα μπορούσαμε να αποκαθιστούμε τους χρωματισμούς του αιθερικού μας πεδίου που φθίνουν ή ελλείπουν, και φυσικά θα αποφεύγαμε κάθε ασθένεια. Όμοια, αν με το νερό αυτό (αθάνατο νερό) ποτίζαμε τα λαχανικά και τα οπωροφόρα δένδρα μας, τα λαχανικά μας και τα φρούτα μας θα αποκτούσαν κορυφαία γεύση γιατί θα είχαν όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονταν παίρνοντάς τα από το νερό.

Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό νερό, του οποίου το αιθερικό σώμα να είναι εμπλουτισμένο με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες. Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε προς αυτό που αποκαλούμε «αθάνατο νερό».

Νερό του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίο των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο. 

Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες.

Πως όμως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το νερό, ώστε να εμπλουτισθεί με όσο γίνεται περισσότερες δονήσεις ώστε να ποτίζουμε τα φυτά μας και να πίνουμε και εμείς οι ίδιοι ?

Πάνω στην αρχή του συντονισμού, βασίζεται η ενεργοποίηση του νερού που θέλουμε να επιτύχουμε. Δεδομένου ότι τα πάντα στη φύση είναι δονήσεις, ο συντονισμός είναι παρών σε κάθε φυσική λειτουργία, είτε του ανθρώπου είτε του φυτικού ή ζωικού βασιλείου.

Μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας  "ζωντανό νερό με μνήμη" αφήνοντας το για ένα χρονικό διάστημα κοντά στο αγαπημένο μας χρώμα, αφήνοντας το να ακούσει ευεργετική μουσική, προσφέροντας του όμορφα λόγια και συναισθήματα, αφήνοντας το διπλά σε νερό υψηλής ενεργοποίησης που προέρχεται από καθαρή πηγή.

Ο πιο απλός τρόπος καθαρισμού της ανθρωπινής αύρας από αρνητικές δονήσεις είναι το μπάνιο κάτω από ένα καταρράκτη η στις πηγές ενός ποταμοί στο βουνό. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Επίσης οι κρύσταλλοι θαλασσινού η ορυκτού αλατιού στο νερό του μπάνιου, δεσμεύουν την αρνητική ενεργεία που το νερό έχει καθαρίσει από την αύρα.

Οι ενεργειακοί θεραπευτές προτείνουν σε άτομα που έχουν ανήσυχο και διαταραγμένο ύπνο, να τοποθετούν ένα ποτήρι νερό διπλά στο κρεβάτι τους κατά την διάρκεια του ύπνου. Το νερό θα απορροφήσει όλους τους αρνητικούς κραδασμούς. Το πρωί το πετάμε στον νεροχύτη.

Αντίθετα, άτομα που έχουν γαλήνιο και ευεργετικό ύπνο, έχοντας την αίσθηση ότι στον ύπνο τους επισκεπτονται άγγελοι, το πρωί είναι καλό να πίνουν το νερό στο ποτήρι που έμεινε δίπλα τους σε όλη την διάρκεια του ύπνου τους.

Θυμάμαι την γιαγιά μου που έλεγε ότι, αν την αξιώσει και φέτος ο θεός και πάει στο βουνό τους καλοκαιρινούς μήνες και πιει το νερό της πηγής, θα τον ‘βγάλει’ και τον επόμενο χειμώνα…

Είναι άγραφος νόμος σε χώρους όπου ασκείται η κοινοβιακη ζωή (μοναστήρια, ασραμς, κτλ), η απαγόρευση να μαγειρέψουν στην κουζίνα άτομα που διακατεχονται από αρνητικά συναισθήματα.

Τα καθημερινά μας εγκλήματα ενάντια στην φύση, μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με απρόσμενες αλλαγές. Η ανθρώπινη έρευνα και τεχνολογία έχει φέρει τον άνθρωπο στο σημείο να εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της φύσης αντί να τις προστατέψει. 

Αδιάφοροι για την διατάραξη την φυσικής αρμονίας φτάνουμε σιγά σιγά σε δυσάρεστες κλιματολογικές αλλαγές. Ο ερευνητής Victor Schauberger (πάνω στις μελέτες του οποίου βασίστηκε ο Δρ. Μασάρου Εμοτο) έλεγε:

«πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε την φύση και ύστερα να την αντιγράψουμε»

Έλεγε ότι η φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας και σκοπός της τεχνολογίας δεν θα έπρεπε να είναι να διορθώνει τη φύση αλλά να την μιμηθεί …

Πηγές & Πληροφορίες :

Enalaktiko.eu
efsyn.gr
Share24.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

Δείτε τα βίντεο