ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δεν είναι συμβουλή ... είναι ανάγκη για ζωή και γεύση από εξέλιξη ... αυτή την ξεχασμένη την εντελώς προσωπική ...

Monday, August 13, 2018
Στα ήσυχα βράδια σου τα μάτια κλείνε και πρωταγωνιστής στης μέρας σου το έργο γίνε.Σκληρά τον εαυτό σου κρίνε και των μικρών στιγμών σου ο φίλος γίνε.

Μην ρωτάς γιατί, δεν είναι συμβουλή, είναι ανάγκη για ζωή και γεύση από εξέλιξη.

Ποια εξέλιξη ; Αυτή την ξεχασμένη.Την εντελώς προσωπική.Δεν είναι ανάγκη σαρκική ούτε και δώρο άψυχο κρυμμένο σε κουτί.Είναι απλή αυτοπεποίθηση, η χαμένη σου πεποίθηση που θα σου δώσει πίσω την ζωή.


Βιάζεσαι, τρέχεις, ρωτάς από εδώ και από εκεί.Ψάξε τον δρόμο που θα σε φέρει πίσω στην αρχή.Γιατί όλα είναι εκεί, στου μυαλού σου την πηγή.Ναι, αυτή την σκονισμένη που αφήvεις ατημέλητη.

Ρώτησες ποτέ γιατί ; Ποιος είναι αυτός που απλά μπορεί καλύτερα από ότι μπορείς εσύ ; Σου έχω την απάντηση.Είναι η δική σου η άρνηση να δεις τον εαυτό σου πρωταγωνιστή.

Πάθη, λάθη είναι όλα μέσα στην ζωή, και αν βρεις το λάθος κράτα το πάθος και απλά κάνε μεγέθυνση.Είναι ωραία αυτή η αίσθηση του νικητή.Ποιου νικητή ; Αυτού στην μάχη για του νου εξέλιξη και αυτοκριτική.

Καινούργια μέρα ξημερώνει μια νέα αρχή, μόνο με πάθος χωρίς το λάθος αυτή η νέα του εαυτού σου εκδοχή.

.. και πίστευσε με είναι ερωτεύσημη αυτή σου η νίκη.Είναι μικρή γιορτή .. που κάθε μέρα γίνετε όλο και μεγαλύτερη ... όλο και πιο όμορφη ... τόσο μοναδική ... τόσο σημαντική όσο η ίδια η ζωή.