ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι άνθρωποι των δοχείων ...

Monday, August 13, 2018
Eδώ και πάρα πολλά χρόνια κάποιοι έχουν χτίσει ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο του οποίου το μέγεθος ισοδυναμεί με την έκσταση ολόκληρης της Ελλάδας.

Αυτό το δωμάτιο ονομάζετε '' σύστημα ''. Τέτοια δωμάτια υπάρχουν πάρα πολλά ανά τον κόσμο.Όλα τα δωμάτια λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Μέσα στο δωμάτιο αυτό λοιπόν υπάρχουν τρία μεγάλα γυάλινα δοχεία τα οποία είναι σφραγισμένα αεροστεγώς δημιουργώντας ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.

Τα συγκεκριμένα δοχεία είναι ενωμένα με γυάλινους σωλήνες και λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία, ανακυκλώνοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενο τους.Αυτά τα δοχεία λοιπόν ονομάζονται :

1) Media
2) Θέαμα
3) Lifestyle

Για να λειτουργήσουν τα συγκεκριμένα δοχεία οι προϋποθέσεις είναι τρεις.Η πρώτη προϋπόθεση είναι να παίρνουν ρεύμα από τις πρίζες οι οποίες βρίσκονται στους τοίχους του δωματίου.

Η δεύτερη προϋπόθεση απαιτεί τα δοχεία να είναι πάντα γεμάτα τουλάχιστον μέχρι την μέση.


... και η τρίτη προϋπόθεση είναι τα δοχεία να επικοινωνούν πάντα μεταξύ τους ανακυκλώνοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενο τους.

Μάνο κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούν να υπάρχουν τα συγκεκριμένα δοχεία.

Σε αυτό το σημείο κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί να γίνετε όλο αυτό με τα συγκεκριμένα δοχεία.Ποιος είναι ο σκοπός και για ποιον λόγο να υπάρχουν τα συγκεκριμένα δοχεία. Όλα αυτά θα τα δούμε παρακάτω.

Εστιάζοντας τώρα στο εσωτερικό των συγκεκριμένων δοχείων, αρχικά θα βρούμε ένα μεγάλο προβολέα που φωτίζει το κάθε ένα από αυτά.


Αυτός ο προβολέας είναι πολύ χρήσιμος για τα δοχεία.Τα κρατάει πάντα φωτεινά και λαμπερά.Ο συγκεκριμένος προβολέας παίρνει ρεύμα από τις πρίζες που προαναφέραμε.Εν συνεχεία ρίχνει το τεχνητό φως του στα δοχεία και ως συνέπεια και στο περιεχόμενο τους.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσουμε πως, το να εισχωρήσει κάποιος στο εσωτερικό των συγκεκριμένων δοχείων είναι κάτι αρκετά δύσκολο.Αυτό συμβαίνει γιατί τα συγκεκριμένα δοχεία είναι κλεισμένα αεροστεγώς.

Πρέπει κάποιος να είναι πολύ ευέλικτος για να καταφέρει να εισχωρήσει και να παραμείνει μέσα σε κάποιο από τα δοχεία αυτά.Πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξει ακόμα και την υπόσταση του για να μπορέσει να παραμείνει μέσα στα δοχεία.

Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα δοχεία παγκοσμίως είναι γεμάτα.Γεμάτα ευέλικτους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μια μπάρα δημοσίων σχέσεων, νόμων και κανόνων, οι οποίοι ορίζονται από τους κατασκευαστές των δοχείων.

Τα συγκοινωνούντα αυτά δοχεία λοιπόν λειτουργούν ως ένας μικρόκοσμος.Μια μικρή κοινωνία με τους νόμους της, τους κανόνες της, τα προβλήματα της και όλα τα υπόλοιπα τα οποία αποτελούν μια φυσιολογική κοινωνία.


Αυτά τα δοχεία λοιπόν είναι γεμάτα με τους πιο ευέλικτους και συμβιβασμένους ανθρώπους μια κοινωνίας. Εκεί κοιμούνται, εκεί ξυπνούν, εκεί δακρύζουν, εκεί αφοδεύουν, εκεί διασκεδάζουν, εκεί πλένονται, εκεί τρώνε, μέσα εκεί κάνουν σχέσεις, μέσα εκεί αγαπούν.

Εκεί κάνουν τα πάντα.Μεταξύ τους.Εκεί το ασήμαντο για τους έξω γίνετε σημαντικό για τους εντός των δοχείων.Πολλές φορές και το τίποτα, μπορεί να γίνει κάτι εντός δοχείου.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι τα δοχεία να γεμίσουν ένα κράμα ακαθαρσιών και λάσπης το οποίο πολλές φορές δεν γίνετε αντιληπτό από τους ανθρώπους που ζουν μέσα στα συγκεκριμένα δοχεία.Οι λόγοι είναι πολλοί.

Σε αυτό το σημείο κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί για το πως μπαίνουν τα χρήματα μέσα στα συγκεκριμένα δοχεία , έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ο συγκεκριμένος μικρόκοσμος.

Τα χρήματα λοιπόν μπαίνουν στα δοχεία από κάποιους ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί το δωμάτιο για να θαυμάζουν τα δοχεία από κοντά.Ρίχνουν τα χρήματα στον κερματοδέκτη και εν συνεχεία οι ευέλικτοι άνθρωποι των δοχείων χορεύουν, τραγουδούν, αγαπούν, ρουφιανεύουν , κουτσομπολεύουν, τσακώνονται, κάνουν σχέσεις, κλαίνε, γδύνουν τις ζωές τους μπροστά στο γυαλί του δοχείου και άλλα πολλά. 


Όλα σε κοινή θέα.Μπροστά στο γυαλί. Μπροστά σε αυτούς που τους πληρώνουν.Γιατί οι κανόνες του δοχείου είναι αυτοί. Αλλιώς ο μηχανισμός δεν λειτουργεί.

Βέβαια οι άνθρωποι των δοχείων όπως προαναφέραμε δεν μένουν στάσιμοι σε ένα δοχείο.Ανακυκλώνονται και στα υπόλοιπα. 

Αυτό συμβαίνει γιατί και στα υπόλοιπα υπάρχει κοινό μπροστά στο γυαλί.Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουν να υπάρχουν και να επιβιώνουν μέσα στα δοχεία.

Έτσι περνάει ο καιρός λοιπόν για τους ανθρώπους των δοχείων.Πολλοί από αυτούς αισθάνονται πως είναι το κέντρο του κόσμου λόγο του ότι το πλήθος στέκεται μπροστά στο γυαλί και τους πετάει κέρματα και αυτοί χορεύουν.

Κάποιοι από τους ανθρώπους των δοχείων τυχαίνει να έχουν και ταλέντο το οποίο δυστυχώς όμως υπερκαλύπτετε από τους νόμους και τους κανόνες των δοχείων.