ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Είναι θέμα αισθητικής βρε αγάπη μου ... Τι δεν καταλαβαίνεις ;

Monday, August 13, 2018
Είναι Σάββατο βράδυ λοιπόν όπου το εγχειρίδιο του καλού συντρόφου λέει πως τα Σάββατα, ο καλός σύντροφος ΠΡΕΠΕΙ να πάει βόλτα την σύντροφο του.

Το ποιος έγραψε το εγχειρίδιο αυτό δεν μας απασχολεί καθόλου, αυτό που μας απασχολεί μόνο είναι αυτό που θα πει την Κυριακή το ζευγάρι στις φίλες και στους φίλους του.

Είτε αυτό γίνει κατ' ιδίαν είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων. 

Αυτό που πρέπει να δείξουν λοιπόν πρέπει να είναι κάτι ' μεγάλο '', κάτι υπέροχο, τόσο υπέροχο όσο και το ζευγάρι.

Γιατί MONO με μια ''μεγάλη'' έξοδο το ζευγάρι θα αφήσει τους φίλους με το στόμα ανοιχτό.


Οπότε η Μαρία αρχίζει να ετοιμάζετε για την μεγάλη αυτή έξοδο και μετά από μερικές ώρες είναι έτοιμη να καταπλήξει τα πλήθη.

Κοιτάει τον Κώστα λοιπόν και του λέει :

'' Σου αρέσω ; ''

Οπότε ο Κώστας πρέπει να απαντήσει στην Μαρία , αναφορικά με την εμφάνιση της η οποία ήταν εντελώς αποκαλυπτική.

Λόγο του ότι ο Κώστας είναι πολύ ειλικρινής σαν άνθρωπος και θέλει να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται της απαντάει :

'' OXI , Δεν μου αρέσεις.Αυτή είναι η υποκειμενική μου άποψη και στην λέω γιατί με ρώτησες αλλιώς δεν θα το έκανα ''

Μαρία : '' Γιατί δεν σου αρέσω ; ''

Κώστας : '' Γιατί αυτά που φοράς μου προσβάλλουν την αισθητική ''

Μαρία : '' Και πως ήθελες να ντυθώ σαν καλόγρια ; ''

Κώστας : '' Δηλαδή στο μυαλό σου μέσα, έχεις μόνο την γύμνια και μια καλόγρια ; Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει μέσα στο μυαλουδάκι σου ; ''

Μαρία : '' Είσαι κομπλεξικός. Τι φοβάσαι δηλαδή μην δούνε το στήθος ή το μπούτι μου και τα θαυμάσουν ; Δεν σου αρέσει η γυναίκα σου να αρέσει ; ''

Κώστας : '' Το βρήκες τελικά ''

Μαρία : '' Εγώ το κάνω για εμένα.Για να αισθάνομαι καλά ''

Κώστας : '' ΜΟΝΟ έτσι αισθάνεσαι εσύ καλά; ''

Μαρία : '' Μου αρέσει να αρέσω.Τι φοβάσαι μην μου την πέσει κανένας πιο ωραίος άντρας από εσένα και με χάσεις ; ''

Κώστας : '' Το βρήκες ''

Οπότε λόγο του ότι οι συγκεκριμένοι διάλογοι είναι κοινοί για πολλά ζευγάρια θα ήθελα να τους σχολιάσω από την δική μου υποκειμενική γωνία, συμπλέοντας με τον Κώστα και οποιονδήποτε άλλον στην θέση του Κώστα.

Είναι πολύ όμορφο και δίνει την αίσθηση της υπερηφάνειας στον κάθε άντρα το να αρέσει η γυναίκα που έχει δίπλα του.

Να αρέσει για τις απόψεις της, για το μυαλό της, για την αισθητική της, για την κουλτούρα της, την παιδεία της και τον τρόπο συμπεριφοράς της.

Να την θαυμάζουν για τα ταλέντα της, για την ψυχή της, για τον λόγο της, για τις ευαισθησίες της και για πολλά άλλα. Και όλα αυτά να λάμπουν γύρω της. 

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιες γυναίκες όμως είναι πως όταν έχεις έστω μερικά από αυτά είσαι πολύ ερωτεύσιμη για έναν άντρα,προκαλώντας πολύ εύκολα τον θαυμασμό ακόμα και στους άντρες που εγκλωβίζονται μόνο στην εικόνα μιας γυναίκας.

Η Μαρία στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρώτο πράγμα που ήθελε να θαυμάζουν επάνω της ήταν τα σωματικά της προσόντα.

Και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η Μαρία ξέρει ότι όλα τα ανδρικά βλέμματα θα πέσουν εκεί,οπότε συνειδητοποιημένα επιλέγει το συγκεκριμένο ντύσιμο.

Πάμε να σχολιάσουμε τώρα και μια από τις φράσεις της Μαρίας.

'' Μου αρέσει να αρέσω.Τι φοβάσαι μην μου την πέσει κανένας πιο ωραίος ΄άντρας από εσένα και με χάσεις ; ''

Της Μαρίας λοιπόν της αρέσει να αρέσει στους άντρες έχοντας ως βιτρίνα την γύμνια της. Επίσης η Μαρία πιστεύει πως αυτό θα προσελκύσει μνηστήρες οι οποίοι μπορεί και να την κλέψουν από τον Κώστα.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να καταλάβει η Μαρία και η κάθε Μαρία είναι πως αυτοί οι μνηστήρες που θα προσεγγίσουν την βιτρίνα της, αυτό που μπορεί να θέλουν στην πλειοψηφία τους είναι να περάσουν καλά μερικά βράδια μαζί της.

Και αυτό γιατί ακόμα και ο πιο ανοιχτόμυαλος άντρας δεν θα επιλέξει μια Μαρία για γυναίκα του. Σε αυτό λειτουργούν οι νόμοι της φύσης.

Τώρα σχετικά με τον φόβο που μπορεί να έχει ο Κώστας, για να μην χάσει την Μαρία περισσότερα θα δούμε στον διάλογο παρακάτω.

Μαρία : '' Τελικά τι θα γίνει ; Πάμε ; ''

Κώστας : '' Άκου τι λέω να γίνει.Πάρε μια φίλη σου για να σε συνοδέψει και επειδή μαζί με τους υπόλοιπους άντρες μου αρέσουν και εμένα τα σωματικά σου προσόντα αυτό που λέω να γίνει είναι το εξής.Θα μου λες πότε θέλεις να βρισκόμαστε, να περνάμε καλά και μέχρι εκεί '' Δεν θέλω κάτι παραπάνω από εσένα ''

Μαρία : '' Για ποια με πέρασες ; ''

Κώστας : '' Σε πέρασα για αυτό που μου έδειξες. Μια γυναίκα που θέλει να αρέσει στους γύρω απλά για τα σωματικά της προσόντα και αυτό το προκαλεί κιόλας η ίδια. Επίσης σου εξήγησα πως και σε εμένα αρέσουν αυτά για αυτό σου έκανα την συγκεκριμένη πρόταση. Επίσης σε πέρασα για μια γυναίκα που χρειάζεται όλο αυτό για να νιώσει καλά.Για όλα αυτά σε πέρασα.Τι δεν καταλαβαίνεις ; ''