ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Φύτεψαν ντομάτες σε λακκούβα του δρόμου!

Tuesday, August 28, 2018
Και τώρα είναι έτοιμες για να τις μαζέψουν!
Είδαν και απόειδαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στο Τορόντο του Καναδά με την αδιαφορία των δημοτικών αρχών να σκεπάσουν μια λακκούβα του δρόμου και την έκαναν μποστάνι για ντομάτες.
Μάλιστα, έβαλαν και τις απαραίτητες βέργες για να τις στηρίζουν. Δεν είναι σαφές ποιος έριξε την ιδέα να βάλουν ντομάτες, αλλά το η χιουμοριστική πράξη διαμαρτυρίας τους είχε διπλό αποτέλεσμα.
Από τη μία ενημέρωσαν για μια ακόμη φορά τους αρμοδίους ότι η λακκούβα έχει γίνει τεράστια και από την άλλη εξασφάλισαν λίγες ντομάτες για το τραπέζι τους.
Η τεράστια λακκούβα ξεκίνησε σαν μια μικρή τρύπα, στα τέλη του 2017. Με τα αυτοκίνητα που περνούσαν άρχισε να μεγαλώνει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι πεζοί να κατεβαίνουν στον δρόμο για να περάσουν από εκείνο το σημείο.
Οι ντόπιοι διαμαρτύρονταν επί μήνες, αλλά ενώ οι τοπικές αρχές ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν το πρόβλημα, δεν έκαναν τίποτα, παρά μόνο έβαλαν κώνους κυκλοφορίας για να μην πέσει μέσα κάποιο αυτοκίνητο.
Πάντως, οι ντομάτες αναπτύχθηκαν και το θέμα πήρε διαστάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ακόμα και ο δήμαρχος του Τορόντο Τζον Τόρι, γνωρίζει τώρα για τη λακκούβα που έγινε μποστάνι, αλλά και αυτός δεν δεσμεύτηκε για το πότε θα κλείσει η τρύπα.
Το μόνο που είπε, ήταν οι ντοματιές θα μεταφερθούν σε κοινοτικό κήπο…
Πηγή: Oddity Central / Βίντεο CityNews Toronto / Επιμέλεια Snoopit24